The wishlist name can't be left blank

Servietter

Når man spiser og drikker, er det naturligt, at man kan komme til at spilde eller fedte sine hænder ind. I det tilfælde er det rart at have en serviet ved siden af sig, så man lige kan tørre det op eller fjerne det. Derfor er det vitalt at have servietter til rådighed, når mange mennesker skal spise sammen, eksempelvis i forbindelse med en festlig begivenhed eller i en kantine. Samtidig kan en serviet være meget mere end kun praktisk – servietter kan nemlig også indgå som en del af en kreativ og flot borddækning. Servietter kan nemlig se ud på mange forskellige måder og have forskellige motiver, ligesom de kan foldes på fine måder. Derfor er servietter et godt eksempel på, at pynt og funktionalitet mødes. Hos os finder du et stort udvalg af fine og festlige servietter, der kan egne sig til enhver lejlighed.

Find frem til de rette servietter hos os

Hos Cytex A/S har vi et stort udvalg af alt, hvad man skal bruge i forbindelse med kantine og catering. Derfor har vi naturligvis også et sortiment med et utal af forskellige servietter, og vi tør godt garantere, at vi har lige præcis den serviet, du går og leder efter. Vi har nemlig både servietter i forskellige farver, der kan passe ind i forskellige temaer, ligesom vi har servietter med fine motiver. Eksempelvis har vi servietter med skibe, kaffebønner, blomster, flag og meget andet på. På den måde kan man udvælge servietterne specielt til den begivenhed, de skal bruges til. Med de flotte servietter fra vores udvalg er du ikke kun sikret, at alle gæsterne har noget at tørre hænder og mund i, men de vil også indgå som en del af en flot og kreativ borddækning. Så hvad enten du leder efter ensfarvede servietter eller nogle med motiv, er vores udvalg det rette sted at finde frem til dem.

Har du spørgsmål eller brug for råd står vi altid klar til at hjælpe på mail, over telefonen eller via chatten her på siden.

Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Faldende orden
Varer 1-24 af 44
12
24
36
Side
  1. Serviet Hvid 30x30cm Økonomi 5000stk
    306,25 DKK 245,00 DKK
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Faldende orden
Varer 1-24 af 44
12
24
36
Side
To Top