The wishlist name can't be left blank

Servietdispensere

Når man indtager mad og drikke, kommer man nemt til at spilde undervejs. Det gælder ikke mindst, når der er mange mennesker, der skal spise sammen. Afhængigt af, hvilken mad der er tale om, kan man også hurtigt blive fedtet ind på hænderne. Derfor er det vitalt, at man stiller servietter til rådighed, når der er mange mennesker, der skal spise sammen. I vores kantine- og cateringkategori finder du derfor både servietter og ikke mindst et udvalg af smarte servietdispensere. Med en servietdispenser er man sikker på, at der bliver holdt styr på servietterne, samtidig med at de er nemme at få fat i for dem, der skal bruge dem. Det er den smarteste og mest hygiejniske løsning, når det kommer til servietter.

Find smarte servietdispensere hos os

Hos Cytex A/S er vi forhandlere af stort set alt, hvad man kan få brug for som kantine eller cateringfirma. Servietter er en stor del af det, da det ikke kun minimerer oprydningen og rengøringen, men også gør, at gæsterne kan tørre hænder og mund, når der er brug for det. Derfor finder du hos os mange smarte servietdispensere, der kan stilles ved buffeten eller rundt omkring på bordene, når der skal serveres mad for mange mennesker. I vores udvalg finder du forskellige muligheder, blandt andet har vi både en servietholder og deciderede dispensere. Hvad man foretrækker er forskelligt, men vi tør godt love, at du kan finde noget, du kan bruge, i vores udvalg. Vores dispensere målretter sig også forskellige servietter, så det spiller naturligvis også en rolle for, hvilken der er det rette valg i den givne situation. Sidst men ikke mindst har vi både dispensere, der er beregnet til at stå på bordene, ligesom vi har en, der kan hænge på væggen. På den måde tør vi godt garantere, at du kan finde frem til en smart løsning med en servietdispenser fra vores udvalg.


Har du spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os via chatten her på siden, over mail eller over telefonen. Vi står altid klar til at hjælpe.

Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Faldende orden
1 vare
12
24
36
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Faldende orden
1 vare
12
24
36
To Top