The wishlist name can't be left blank

Kaffe, The og Vand

Hvad enten der skal serveres eftermiddagskaffe med kage, morgenmad, middag eller noget helt fjerde for en stor samling mennesker, er kaffe, the og vand et must. Hos Cytex A/S er vi leverandør af alt inden for kantine og catering, der skal bruges, når man skal servere mad for en stor menneskemængde i forbindelse med festlige begivenheder, events eller noget helt tredje. Blandt andet har vi et stort udvalg af kaffe, the og vand til enhver smag. Hvad enten du skal bruge kaffefiltre, sukkerposer eller vand i spændende smagsvarianter, er det hele at finde her i vores sortiment. Ønsker du at servere kaffe, the og vand for dine gæster i forbindelse med store begiveheder eller i kantinen, er det altså hos os, du skal finde det.

Alt inden for kaffe, vand og the

Hos Cytex A/S gør vi altid noget ud af at have et stort og varieret udvalg, så der er noget for enhver smag. Vi har alt lige fra de praktiske ting som eksempelvis kaffefiltre og kalkfjerner til lækre varianter inden for både the, kaffe og vand. Eksempelvis findes der hos os vand med spændende frugtsmag, både hele kaffebønner og instant kaffe samt et stort udvalg af the med forskellig smag. Der er desuden også ting som mælk, sukker, salt og peber i smarte små pakker, så det bliver nemt for gæsterne at lave deres kaffe og the præcis, som de vil have den. På den måde kan du være sikker på at finde frem til lige præcis det, du står og mangler, i vores store og varierede udvalg.


Har du spørgsmål eller brug for råd til en løsning på dine behov, er du mere end velkommen til at kontakte os via chatten her på siden, over mail eller telefonen.

Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Faldende orden
Varer 1-24 af 32
12
24
36
Side
 1. Lavazza sukker i brev, 10kg
  936,25 DKK 749,00 DKK
 2. Lavazza rørsukker i brev, 5kg
  498,75 DKK 399,00 DKK
 3. Tefilter - 64 styk
  65,53 DKK 52,42 DKK
 4. BKI Roast 16ps a 500g
  998,75 DKK 799,00 DKK
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Faldende orden
Varer 1-24 af 32
12
24
36
Side
To Top