The wishlist name can't be left blank

Klude og Skuresvampe

Skal man gøre rent, er en klud eller en skuresvamp altid en god ting at have. Det gælder næsten uanset, hvor rengøringen foregår, for en klud kan næsten bruges hvor som helst. Især hvis der skal tørres støv af eller fjernes pletter på bordplader, er en klud eller en skuresvamp en rigtig god ting at have. Hos Cytex A/S er vi forhandlere af stort set alt, hvad man måtte få brug for i en rengøringssituation, og derfor finder du hos os også et stort udvalg af klude og skuresvampe. Hvis du er ved at løbe tør for enten klude eller svampe, kan du altså roligt finde frem til nye gode forsyninger i vores sortiment.

Svampe, rengøringsklude og karklude til ethvert formål

Som sagt kan klude og svampe bruges i næsten enhver rengøringssituation, og det gælder ikke mindst, når man tager udgangspunkt i vores store og alsidige udvalg. Eksempelvis har vi klude, der egner sig til mange forskellige formål. Hvad enten du har brug for en decideret gulvklud, en rengøringsklude, viskestykker eller en masse af de klassiske alt-mulig-klude, kan du finde frem til det rette valg i vores udvalg. Vi har desuden klude og svampe i forskellige farver, hvilket ikke kun er fint, hvis man har en yndlingsfarve, men også smart hvis man vil lave et system – eksempelvis at røde klude bruges til én ting, mens de blå bruges andre steder. Vores mikrofiber klude og alt muligt klude egner sig perfekt til rengøringen, da de er gode til at fjerne selv genstridige pletter. Det gælder også for vores skuresvampe, der både har en blød og hård side. Den hårde side af filt er oftest rigtig god til at fjerne snavs, der sidder godt fast. På den måde kan du finde frem til det bedste rengøringsudstyr hos os, så du er godt bevæbnet mod støv, skidt og snavs i enhver rengøringssituation.

Har du spørgsmål til hvad du skal vælge, er du mere end velkommen til at kontakte os via chatten her på siden, på mail eller over telefonen.

Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Faldende orden
14 varer
12
24
36
  1. Multisvamp 10stk/pak
    12,44 DKK 9,95 DKK
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Faldende orden
14 varer
12
24
36
To Top