The wishlist name can't be left blank

Rengøringshandsker, engangshandsker og personlige værnemidler

Når man udfører rengøring af den ene eller anden slags, kommer man ofte i kontakt med skrappe kemikalier, der er gode mod skidt og snavs, men knap så gode for huden. Derfor kan det være en god idé at have handsker på, når man gør rent. Det gælder ikke mindst, når man gør rent på toiletter eller lignende, hvor det kan være rart at have sine hænder beskyttet. I vores sortiment kan du finde forskellige slags handsker, der kan beskytte dine hænder mod kemikalier og bakterier i forbindelse med rengøring. Det gælder både engangshandsker til rengøring samt almindelige rengøringshandsker. Vi har både handsker i forskellige materialer og størrelser, så der er noget for enhver. Vi har også handsker, der ikke nødvendigvis skal bruges i forbindelse med rengøring, men kan være gode i andre situationer, hvor det er en god idé at beskytte sine hænder.

Beskyt dig selv

Generelt er det vigtigt at have gearet i orden, hvis man skal arbejde med farlige stoffer eller af anden grund udsætte sig selv for fare eller ubehageligheder. Heldigvis er der langt i de fleste tilfælde måder, hvorpå man kan beskytte sig selv, og det hjælper vi dig med. Blandt andet har vi hørepropper og høreværn til dig, der går i larm hele eller dele af dagen, så du kan beskytte dine ører mod gener og skader. Vi har beskyttelsesbriller, der er et must, hvis man arbejder med fyrværkeri, gnister eller noget i den retning. En støvmaske kan du også finde i vores udvalg, der sikrer, at støvet ikke finder vej ned i dine lunger. På den måde har vi samlet beskyttelsesudstyr til mange forskellige situationer, så du kan være på den sikre side, uanset hvilken situation du skal ud i.

Personlige værnemidler i ordentlig kvalitet

Hvad enten det gælder engangshandsker til rengøring, en termojakke eller noget helt tredje, er kvaliteten utrolig vigtig, når et kommer til personlige værnemidler. Hvis tingene ikke er af tilstrækkelig kvalitet, vil de yde ringere beskyttelse, hvilket potentielt kan blive farligt. Det er vi opmærksomme på hos Cytex A/S, og derfor gør vi meget ud af at kvalitetssikre alle vores produkter, inden de ender i vores udvalg. Det gør, at du kan være sikker på at få noget for dine penge og ikke mindst være tiltrækkeligt beskyttet, når du vælger at handle dine rengøringshandsker eller andre personlige værnemidler hos os. Hvis du ønsker dig god beskyttelse i rengørings- og andre arbejdssituationer, er vores udvalg af personlige værnemidler og handsker det rette sted for dig.
Har du brug for råd til, hvad der passer til dine behov, står vi klar til at hjælpe. Kontakt os på mail, over telefonen eller via chatten her på siden.

Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Faldende orden
Varer 1-24 af 50
12
24
36
Side
  1. Engangs mundbind 50stk
    POPULÆR
    Engangs mundbind 50stk
    Tilbudspris 56,25 DKK 45,00 DKK Normalpris 218,75 DKK
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Faldende orden
Varer 1-24 af 50
12
24
36
Side
To Top