The wishlist name can't be left blank

Ofte stillede
spørgsmål

 

FRAGT & LEVERING

 
s: Hvad er leveringstiden på min ordre?

På lagerførte varer har vi en leveringstid på 1-3 hverdage. Du kan derfor ofte regne med at modtage dine varer inden for 1 dag. På bestillingsvarer kan der gå nogle dage, før varene er hos dig. Kontakt os, hvis du vil høre mere om leveringstid på bestemte bestillingsvarer.

 
s: Særlige bemærkninger

Bestilling til øer, uden broforbindelse, leveres til nærmeste pakkeshop.

 
s: Hvad er fragtprisen for en ordre?

Levering i Danmark sker med et fragttillæg på kr. 250 eksl. moms.

 

RETUR

 
s: Er der en fortrydelsesret?

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os, dog retunerer vi ikke bestillingsvarer.

Returnering af lagerførte varer kan kun finde sted, når disse er indkøbt hos Cytex A/S, er i ubeskadiget stand og i original ubrudt emballage. Førend dette krav er mødt, kan fortryddelsesretten ikke anvendes. Varen skal på returneringstidspunktet være oprettet på vort lager og må ikke være i en mængde, der er unormalt stor i forhold til vores salg. Returordrer til en værdi af under kr. 200,- krediteres ikke. Returnering af varer mere end 14 dage fra leveringsdatoen kan kun ske efter skriftlig aftale med Cytex A/S.

Ved returnering af varer skal følgende altid oplyses:

  • Kontonummer
  • Varenummer
  • Antal
  • Følgeseddelnummer eller fakturanummer
  • Årsag til returnering (retur, ombytning eller prøve)
Varer uden ovenstående informationer kan kun returneres efter forudgående aftale og mod et gebyr på mindst 25% af varens købspris. I øvrige tilfælde beregnes et returneringsfradrag i henhold til nedenstående skema. Alle fragtudgifter i forbindelse med returnering af varer påhviler kunden.

 

KONTO & ORDRE

 
s: Hvordan bestiller jeg?

Du kan desværre ikke købe forbrugsartikler på vores websted uden en konto. Så første skridt ville være at oprette en konto, og derefter vil du være tilladt at bruge alle vores websteds funktioner.

 
s: Hvordan tilføjer jeg til mit sortiment?

Hvis du går til en produkt side, finder du finde en knap ved navn "Tilføj til sortiment". Der kan du vælge om du vil oprette et nyt sortiment og tilføje varen til det nye sortiment, eller du kan vælge at tilføje varen til et allerede eksisterende sortiment.

 
s: Hvad kan jeg betale med?

Vi acceptere VISA/Mastercard, medmindre andet er aftalt.

 
 

Kunne du ikke finde dit svar?

Kontakt os
 
To Top